J. M. Mørks Gade 1 / Frederiksgade 68 - 8000 Aarhus C Denmark +45 86 18 00 27 - loanle(a)l-le.dk

Kundeaften

Kom til kundeaften. De forskellige modeller præsenteres, og alle kjolerne kan prøves i fred og ro. Vi hjælper med professionel vejledning, så du kan finde lige netop den kjole som passer dig. Skal kjolen passes til, sørger vi også for det. Vi sørger for lidt at drikke og snacks, så der er basis for en rigtig hyggelig aften.

Arrangementet kan afholdes i butikken i Århus udenfor butikkens åbningstid. Dette koster 750,- kr. Dvs. er I 10 pers. koster det 75,- kr. pr. mand. Tilmelding og betaling skal ske via bankoverførsel senest 3 dage inden arrangementet og er bindende. Der kan max meldes 15 pers. til pr. arrangement. I butikken har I mulighed for at se og prøve samtlige kjoler – dvs. over 80 forskellige modeller! Desuden har vi den rette plads, prøverum og spejle til at prøve og se kjolerne.

Vi kan også komme ud til Jer lige når det passer Jer. Her er det eneste krav, at der er plads til at kjolerne kan være der, at der er plads til at I kan prøve kjolerne, og at der er et passende spejl til at spejle sig i. Vi har så mange med af kjolerne som det er muligt.

Dette arrangement koster 1000,- kr. lige meget hvor mange I er. Dvs. er I 10 pers. koster det 100,- kr. pr. mand. Samme betalings- og tilmeldingsbetingelser som ovenover nævnt gælder også her.

Få inspiration til: Galla fester, lancier, bryllup, konfirmation, nytår, julefrokoster, sølvbryllup, runde fødselsdage, studenterfest osv.

Der gives selvfølgelig rigtig gode rabatter til kjolerne til arrangementerne. Ved merkøb kan man få op til 20% rabat. Se specifikke rabatter under hver enkelt event.

Kontakt Loan på tlf. 86 18 00 27 eller på mail loanle(a)l-le.dk for at høre nærmere og bestille tid.